Alla mina tjänster har fokus på dig och dina personliga styrkor. För när du prioriterar det som får dig att må bra och leder till ditt eget välbefinnande så mår både du och världen runt dig bättre.

Tillsammans utforskar vi dina styrkor genom att upptäcka, uppskatta och utveckla dem. Främst arbetar vi med ditt yrkesliv, din karriär och dina mål på jobbet samt hur du kan använda dina styrkor på bästa sätt som entreprenör, soloföretagare och i samarbeten. Men styrkefokuserad personlig utveckling brukar förstås kunna ”spilla över” på energin och glädjen i alla delar av livet.

Genom att lägga tid på användande och utveckling av dina styrkor möjliggör du mer fokuserat arbete på vägen mot dina mål, bättre förutsättningar för relationsbyggande, ett mer grundat förhållningssätt till utmaningar och en förmåga att både drömma större och mer unikt. Det handlar helt enkelt om att bli mer av dig själv och att verkligen lyssna på och respektera dig själv. På så sätt kan du hjälpa dina kunder, kollegor och samarbetspartners med ditt bästa jag.

Affärscoaching, styrkecoaching och facilitering

Du kan kalla det affärscoaching eller företagscoaching men faktum är att det är individen – och dennes styrkor – som spelar roll, därför föredrar jag att kalla det personlig styrkecoaching eller styrkefacilitering. Styrkecoaching passar för alla som vill utforska sina personliga styrkor och bli mer av sig själva, egentligen oavsett var man är i karriären. Det går utmärkt att använda sig av styrkecoaching för att utvecklas oavsett om man är helt nystartad som företagare, behöver ändra något på grund av olika omständigheter eller bara önskar en nystart och förnyad energi. Jag möter dig på den plats du är och hjälper dig identifiera och förflytta dig till den plats där du vill vara.

Nedan ser du alla coachingtjänster jag erbjuder. Scrolla neråt för fullständiga förklaring om vad som ingår i varje. Längst ner på den här sidan hittar du även en tabell med översikt på vad som ingår i varje startpaket och månadsabonnemang för styrkecoaching.

Viktig att veta:

 • Inga långa bindningstider – under 10 år som konsult har jag alltid haft regeln ”vi jobbar bara med varandra så länge vi båda vill” (det ledde till kundrelationer på 7+ år)
 • Personlig 1-till-1 coaching – du behöver inte vara med om gruppcoaching, leta svar i förinspelade videos eller delta i Facebook-grupper. Även om du går igenom samma steg som någon annan blir dina tillfällen unika för dig.
 • Vi hörs på telefon – du kan befinna dig där du är mest bekväm. Om du önskar livemöten, video-möten eller textbaserad coaching (sms, whatsapp, email) så hör av dig till mig, det mesta går att ordna (avgifter kan tillkomma).

Upptäcka & Utforska

För dig som vill komma igång

Utveckla

För dig som vill skapa en vana

Övrigt

 • Enstaka session (endast för befintliga/tidigare kunder)
 • Endast testet + automatiserad rapport
 • Roll-specifika rapporter, tillval (sälj, ledarskap mm.)

Startpaket styrkecoaching – Lär känna dina styrkor

Personal Strengths Assessment: Introduktion till dina styrkor

Få reda på dina unika styrkor. Tillgång till CliftonStrengths-frågeformuläret med rapport och återkopplingssession med fokus på dina personliga styrkor.

 • Mail med introduktion till verktyget CliftonStrengths och steg-för-steg instruktioner för att få ut det mesta av testet och få det mest rättvisande resultatet för dina unika styrkor.
 • Personlig kod till onlinetestet (frågeformulär med val på skala) CliftonStrengths, som ger dig din unika sekvens av 34 styrkeområden och en rapport (på engelska) med förklaringar kring dina topp 10-styrkor. (värde 760 SEK)
 • Mail med nästa steg och förberedelser inför återkopplingssessionen.
 • 75 minuter återkopplingssession via telefon där vi fokuserar på dina tankar om rapporten, lärdomar om styrkorna baserad på research gjord av Gallup, samt mina reflektioner om din unika styrkekombination. (värde 3000 SEK)

Personal Strengths Tour: Acknowledge + Celebrate Your Strengths

Lär känna dina personliga styrkor och lär dig uppskatta hur de bidrar till din lycka och framgång. Guidad resa som kombinerar de två första stegen i ACE-modellen. Tillgång till CliftonStrengths-frågeformuläret med rapport och återkopplingssession, plus tre coachingsessioner och mer. Allt med fokus på dina personliga, unika styrkor.

 • Samma innehåll som i Personal Strengths Assessment-paketet, samt nedanstående
 • 3×60 minuter sessioner via telefon där vi först djupdyker i dina topp-10 styrkor och sen kopplar dem till varandra för att identifiera hur de bäst kan hjälpa dig mot dina mål och visioner.
 • Textmeddelande-coaching under totalt 1 månad från återkopplingen. Smsa mig när som helst med funderingar, reflektioner eller frågor om dina styrkor och hur de dyker upp i din vardag. (värde 2500 SEK)
 • Coaching-uppgifter att utföra mellan gångerna
 • Bonus: Personlig cheat-sheet med information om dina signatur-styrkor och dina kombinationer
 • Bonus: Youtube-lista med korta videos om just dina styrkor

Klippkort styrkecoaching

10 Outings Voucher

10 800 SEK/10 sessioner-voucher (Totalt 2000 SEK rabatt) ex moms*
Tillgång till 10 Strengths Outing-coaching (60 min) sessioner att använda under 12 månader från inköpsdatum. För dig som önskar högre flexibilitet och har svårt att planera mer än några veckor framåt. Jag rekommenderar ändå coachning minst varannan till var tredje vecka, men det är helt upp till dina behov. Kan även användas för extra coachning i de andra paketen. Gäller dig som är tidigare eller nuvarande kund. Betalas i förskott.

Observera att klippkortet främst vänder sig till dig som redan är bekant med dina styrkor via till exempel min tjänst Personal Strengths Assessment ovan. Om du redan har din styrkerapport så kontakta mig på linn@notevole.se

Månadsabonnemang styrkecoaching

Continuous Improvement Journey

Styrkecoaching för dig som vill göra en jobba med ständiga förbättringar när det gäller nyttjandet av dina styrkor i vardagen. Du väljer om du önskar samskapa resan, med fokus på dina styrkor och dina nuvarande mål, drömmar eller utmaningar, eller om du föredrar en guidad resa skapad utifrån ACE-processen.

 • 2×60 minuters sessioner via telefon varje månad (värde 3000 SEK/månad)
 • Textmeddelande-coaching under hela månaden ingår. Smsa mig när som helst med funderingar, reflektioner eller frågor om dina styrkor och hur de dyker upp i din vardag. Du får svar inom några timmar dagtid, ofta även kvällstid. (värde 2500 SEK)
 • Prioriterad tidsbokning och 12-timmars av-/ombokningspolicy (endast tillgängligt i det Journey-paketen)
 • Coachingfrågor, uppgifter och/eller tips med fokus på dina styrkor varje tillfälle. Du kan välja att reflektera på dem privat eller om du önskar du svara mig. Vid svar kan du även få återkoppling och följdfrågor.
 • Paketet betalas i förskott. Uppsägningstid: två veckor innan nästa betalningsperiod.

Continuous Improvement Journey – 4500 SEK/månad ex moms*

Extra Bonuserbjudande! Köp tre månader av Continuous Improvement Journey-månadscoaching direkt och få CliftonStrengths-testet på köpet. Återkoppling på rapporten ges vid första ordinarie coachingtillfället. Maila linn@notevole.se för att ta del av erbjudandet.

Övriga erbjudanden styrkefokuserad utveckling

Strengths Session (enstaka styrkesession) – 1280 SEK/gång ex moms*
1 session med utgångspunkt i dina frågeställningar här och nu. Gäller dig som är tidigare eller nuvarande kund.

Endast test & automatiserad rapport CliftonStrengths – 760 SEK ex moms (950 SEK inkl moms)
För dig som bara är nyfiken på dina styrkor, erbjuder jag ett smidigt sätt att ta CliftonStrengths enkäten (onlinetestet) från Gallup. Jag bjuder in dig så du får tillgång till testet. BESTÄLL HÄR
Observera att ingen personlig återkoppling eller personlig support ingår efter genomfört test. Du är självklart välkommen att återkomma om du önskar det vid ett senare tillfälle.

Roll-specifika rapporter för sälj, ledarskap mm.
Om du önskar rapporter kopplade till dina unika styrkor (samma test som ovan) men fokuserade på specifika roller (Säljare, Ledare, Manager) så finns det som tillval. Kontakta mig så pratar vi igenom vad som passar dig bäst.

Aktuella erbjudanden

Köp tre månader av Continuous Improvement Journey-månadscoaching direkt och få CliftonStrengths-testet på köpet (återkoppling på rapporten ges vid första ordinarie coachingtillfället). Maila linn@notevole.se för att ta del av erbjudandet.

Jämför olika coachingpaket

Vad ingår i varje paket?Personal Strengths AssessmentPersonal Strengths TourContinuous Improvement Journey
Onlinetest för att identifiera dina personliga styrkorJaJaNej
Återkopplingssession med info om ditt resultat och din rapport (75 minuter)JaJaNej
Antal styrke-sessioner032 st/månad
Textmeddelande-coachingNejJa, 1 månJa, hela mån

*Alla priser anges utan moms. Betalning sker mot faktura i förskott, betalvillkor 15 dagar.
Allmänna bokningsregler: Avbokning och ombokning sker 24 timmar innan (vardagar), för tider på måndagen gäller avbokning senast fredag (dagtid). Du som coachklient är införstådd med att observationer, förslag och idéer som coachen erbjuder är för att hjälpa dig utvecklas och inte ska tas som absoluta sanningar. Coachingen är konfidentiell.