Ibland kommer önskan om förändring inifrån, och ibland är det nåt som bara dyker upp i livet. Behov av förändring, av utveckling och av att göra det mesta av en situation vi befinner oss i. För mig har den pågående transformationen den senaste tiden främst varit driven av inre motivation och kulmen på något som jag sökt efter de senaste åren. Men jag märkte också att jag var mitt i en yttre förändring, på grund av hur mycket saker som verkade ”gå fel”.

Att inte acceptera att befinna mig i situationer som skapar stress och ”pusha igenom” utan istället ta mig tid att lyssna inåt och reflektera med hjälp av tarotkorten är något som hjälper mig känna ett större lugn och ökat fokus på vad jag verkligen vill. Du behöver inte ”tro på” tarotkort för att ha nytta av att använda kort för reflektion och råd. Är det nytt för dig så våga testa! Förhoppningsvis kan det bidra med något för dig också.

Jag rekommenderar att du skriver ner korten du drar och din tolkning eller de betydelser som talar till dig. Det skapar ytterligare en nivå av reflektion, och du kan också se tillbaka om några veckor eller månader och se hur bra råden från korten hjälpte dig att komma vidare.

Du kommer dra fem kort:

  1. RÅD: Vad är ett råd från mitt högre jag om förändringen?
  2. STÖD: Var kan jag hitta stöd för den här förändringen?
  3. SLÄPPA: Vad behöver jag släppa taget om?
  4. GÖRA: Hur ska jag agera i den här förändringen?
  5. VINST: Vad kan jag uppnå med den här förändringen?

Även om du läser betydelser i en tarotbok eller på en webbsajt så känn efter vilka av orden som väcker något i dig. Du behöver inte kunna tolka korten utantill för att använda dem för reflektions och råd – bara genom att använda dem som bollplank kommer du få kontakt med din intuition och känna in vad du innerst inne vet, men kanske motarbetar eller ignorerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *